Zomerse mode in Parijs

0
819

Modeshows in Parijs

Een van de dingen waar Parijs wereldberoemd om is zijn de modeshows. Het is samen met Milaan misschien wel de modehoofdstad van Europa, misschien wel van de wereld. In Parijs zien we vele haute couture modeshows waar de meest luxe, elegante en zelfs bizarre schoenen en kledingstukken vertoond worden. Desondanks heeft Parijs ook een sportievere kant met een meer Urban straatstijl. Een van de beste schoenenontwerpers die in deze categorie valt is Philippe Model.

Philippe Model was een Franse hoedenmaker die uiteindelijk zijn aandacht besloot te verschuiven naar schoenen. Schoenen maken was altijd zijn passie en hij begon dan ook al op twaalf jarige leeftijd met het ontwerpen van schoenen. Helaas was dit zonder succes en daarom ging hij verder in de hoedenwereld. Een van de dingen aan Parijs is dat het bekend staat om zijn arrogante bevolking. Ikzelf heb daar ook ervaring mee toen ik tijdens mijn middelbareschooltijd een schooltrip naar Parijs had. Ik merkte hoe omhooggevallen de Parijzenaren zich gedroegen.

Philippe Model

Dit is dan ook een van de redenen dat Philippe Model voor een meer sportieve aanpak koos voor zijn schoenen. De damessneakers van Philippe Model zijn kenmerkend door zijn logo dat zich altijd op de zijkant van de schoen bevindt. Een van de belangrijkste aspecten van de schoen is dat Philippe zijn schoenen altijd wil laten opvallen. Hij werkt daarom altijd met opvallende kleuren en patronen.

Mocht je deze zomer op vakantie gaan naar Parijs dan zijn de Philippe Model schoenen ideaal. Ze zijn namelijk elegant en opvallend maar ook sportief en comfortabel. Dit is natuurlijk vooral erg handig wanneer je in Parijs lange dagen wandelt of in de avond op stap gaat. Het is natuurlijk logisch te denken dat als je gaat stappen in Parijs je in perfecte luxe jurken met hoge hakken moet gaan maar dit is absoluut niet waar.

Uitgaan in Parijs

De clubs in Parijs kunnen er wild aan toe gaan en daarom wil je niet in hoge hakken lopen. Je kunt er daarom beter voor kiezen om Philippe Model sneakers te dragen aangezien deze de flair hebben voor een uitgaansavond maar je hoeft ze niet aan het eind van de avond uit te doen vanwege pijnlijke voeten.

Ook voor overdag zijn de schoenen ideaal. Er zijn natuurlijk verschillende modellen van deze ontwerper. Wanneer je overdag over de straten van Parijs slentert kun je er waarschijnlijk het beste voor kiezen om de wat minder opvallende modellen te dragen.