De juiste jassen om de winter mee door te komen

0
5

Het is weer winter! Dagen met regen, koude wind en soms nog wel eens vorst in de ochtend. De tijd dat we onze auto’s mogen krabben komt er weer aan, maar ook op de fiets of de scooter zal het erg koud zijn. De winterjassen die we droegen in de herfst kunnen de kast weer in, want het is nu echt tijd om een dikke winterjas aan te schaffen. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe modetrends te vinden en zijn vooral de kwalitatieve winterjassen erg populair. Het is even een iets grotere investering, maar met een winterjas van een merk als XPLCT beschik je over een kwalitatieve jas die jaren mee zal gaan bij zuinig gebruik. In dit blog geven we je graag een aantal tips, waardoor je warm en comfortabel de winter door zult komen!

Modetrends op het gebied van winterjassen

Ieder winterseizoen verandert er niet erg veel aan de soort winterjassen die te verkrijgen zijn. Populair zijn vooral de gevoerde winterjassen, bomberjacks of parka’s, die zowel voor heren als dames te verkrijgen is. Ook de wollen mantels zijn erg populair, maar worden deze meer gezien als comfortabele jassen voor de overgang van seizoen. 

Ook is te zien dat er tegenwoordig vooral egale jassen te vinden zijn in één kleur, zonder bontkraag. Waar dit in voorgaande jaren een heuse trend was, lijkt de standaard bontkraag nu toch minder in de mode te zijn. Daarentegen zijn de unieke winterjassen met een grote of unieke bontkraag juist wel weer populair. Een Parajumper jas is vooral bij jongeren erg populair, die graag beschikken over een unieke, warme jas voor in het winterseizoen.

Kies voor een XLCT jas of een jas van Parajumper!

Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatieve jas en wilt beschikken over een jas die enkele jaren mee zal gaan, zul je eens moeten kijken naar een XPLCT jas of een jas van Parajumper. De jassen zijn zeer comfortabel en zorgvuldig afgewerkt, waardoor ze beschikken over een unieke kwaliteit De jassen zijn zeer stijlvol en met iedere outfit te combineren. Zo zou je een XPLCT jas kunnen dragen in een casual outfit, bijvoorbeeld over een warme hoodie van Malelions, maar het is ook een uitstekende jas om over een zakelijke outfit te dragen. 

Het voordeel van een XPLCT jas is dat de jas beschikt over zowel de hoogwaardige kwaliteit, als een schappelijke prijs voor de jassen uit het assortiment, De jassen zijn hierdoor zeer gewild en is het merk erg populair. Voor heren zijn de jassen van XPLCT zeer stijlvol en kom je de aankomende winters zeker door met de jas, waardoor je niet ieder jaar opnieuw hoeft te zoeken naar een nieuwe winterjas!