Denderend het nieuwe jaar in met nieuwe zonwering

0
5

Het is algemeen bekend dat in de winter de zon een stuk lager staat dan in de zomer. Wanneer we in de auto stappen hebben we eigenlijk al een zonnebril bij de hand of doen we het flapje naar beneden om onze ogen te beschermen. Waarom doen we dit niet in huis? In dit blog lees je meer over een paar goede redenen waarom zonwering het hele jaar door nuttig is. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

Plisségordijnen zijn erg handig wanneer je nog wat zonlicht wil

Maar geen last wil hebben van felle zonnestralen in je gezicht. Hier kan je last van hebben in de zomer, maar ook in de winter. Dit is zoals je hierboven al hebt kunnen lezen erg vervelend. Zeker nu we met z’n allen massaal vanuit huis werken en niet de middelen hebben die we op kantoor gewend zijn te hebben. Hieronder valt dus: juiste zonwering.

Op kantoor is het vaak met één druk op de knop geregeld, maar thuis zit dat wel anders. Goede zonweringen kopen voor in huis biedt een perfecte uitkomst. Probeer het zelf ook eens uit en vraag een demonstratie aan van de zonwering die jij op het oog hebt.

Plisségordijnen zijn bijvoorbeeld erg handig om de bovenkant van jouw raam af te schermen. Met gordijnen op een roede of lamellen heb je niet deze mogelijkheid en verduister je gelijk al de gehele ruimte, terwijl dat in de winter niet altijd even wenselijk is.

Paneelgordijnen bieden uitkomst wanneer je voor design gaat

Toch niet helemaal fan van de plisségordijnen? Dat is begrijpelijk. Niet dat er iets mis mee is, maar als je een strakke inrichting hebt zijn er uiteraard ook andere behoeften. De binnen zonwering moet hier uiteraard wel op aansluiten.

In dat geval ben je bij paneelgordijnen helemaal aan het juiste adres. Je kunt jouw hart ophalen aan de strakke contouren en heldere of juist donkere kleuren die worden verwerkt in het paneel. Alles is mogelijk! Niets is te gek. Wil je paneelgordijnen met een printje erop? Ook dat is mogelijk. Neem vooral contact op met Ventana om de details te bespreken.

Zo, dat was het dan. Meer informatie is er niet te geven over zonweringen. Behalve dan dat ze een perfect cadeau zijn om te geven voor de feestdagen. Wacht daarom niet langer en pak je kans nu het nog kan en ga denderend het nieuwe jaar in met nieuwe zonweringen!