Shoppen mannen eigenlijk wel?

0
4

Je herkent dit scenario vast wel met je vader, je broer of je vriend. Shoppen is een drama. Je neemt ze als vrouw zijnde een dagje mee naar Utrecht of naar Bataviastad, maar het gaat zeker niet vanzelf. De nodige lunch of drankjes pauzes zijn nodig. Na twee winkels hebben ze het alweer gehad en vergt het veel energie om ervoor te zorgen dat ze slagen. Wij geven je vandaag graag wat tips over hoe je succesvol met een man shopt, wat hun aandacht trekt en wat op het moment hip is.

Tips

Mannen houden net zoals vrouwen van lunchen of een drankje doen. Daarom is het belangrijk dat je zo nu en dan een pauze inlast. Tast eerst even af hoe het shoppen gaat, hoe lang ze het volhouden en na hoe veel winkels ze sloom beginnen te worden. Zo kan je vanzelf inschatten wanneer het hoog tijd is voor een pauze. Kies een leuk tentje of terras uit waar je even bij kan tanken en bereid je alvast weer voor op de volgende zoektocht. Begin alvast rustig over welke winkels nog bezocht moeten worden. Zo werk je je boodschappenlijstje rustig af. En misschien de belangrijkste tip: denk ook aan jezelf. Het moet voor jou ook leuk blijven en vaak zijn dat toch de pauzes. Je hoeft dit dus ook zeker niet snel voorbij te laten gaan. Geniet ervan! En zeker als je vriend de man is in jouw verhaal, kan je er ook even samen van gaan genieten, toch?

Hip

Voor mannen blijft de mode veranderen. Dit kan in je voordeel zijn, maar ook in je nadeel werken. Merken blijven altijd tijdloos, maar zorgt wel voor een grotere aanslag op je portemonnee. Vooral met jassen is het zo nu en dan nog wel eens gedoe. De ene man houdt van een sportieve look, denk dan aan een Ellesse jas heren. Ellesse is een sportief merk wat naast dagelijkse kleding ook sportkleding verkoopt. Wat je ook veel voorbij ziet komen in de jassen categorie is een Ralph Lauren jas. Een Ralph Lauren jas is een wat gekleder jasje. Dit past weer goed bij de mannen die houden van een nette look. Toch is en blijven Ellesse en Ralph Lauren beide erg draagbaar en tijdloos. Dit is iets wat een man vaak toch erg waardeert en zoekt in een kledingmerk. Op deze manier hoeft er niet om de tijd geshopt te worden en de kledingkast uitgezocht en aangevuld te worden.