Verhuizen? Regel dit voor de oplevering!

0
5

Het verhuizen naar een nieuwe woning is ontzettend leuk, maar ook ontzettend stressvol. Heb je het papierwerk wel op orde? Welke voorwaarden zijn er aan de koop verbonden? Ga je verhuizen naar nieuwbouw, of bestaande bouw? Al deze vragen spelen een rol bij het verhuizen. Ben jij benieuwd welke dingen je geregeld moet hebben wanneer jij jouw oude huis gaat verlaten? Lees dan dit blog!

Tip 1: let op jouw eigen spullen

Weet je zeker dat je iedere ruimte hebt leeg gehaald? Dat er nergens meer spullen zijn blijven liggen nadat je voor de laatste keer de deur achter jezelf dicht trekt? Heb je ook de tuin of het balkon gecheckt?

Jaarlijks vergeten mensen tal van verschillende spullen tijdens het verhuizen. Of de spullen worden vergeten in een kleine ruimte ergens achterin, of de spullen staan helemaal klaar op de overloop maar zijn simpelweg vergeten door de stress. Hoe dan ook: er blijven veel spullen van mensen achter. De kans is klein dat je ze ooit nog terug ziet. Het zou ontzettend zonde zijn als je jouw dierbare bezitten op zo’n manier moet kwijtraken, toch?

Voorkom dit en check voordat je de deur uit loopt daarom nog één keer alle vertrekken van het huis. Op deze manier weet jij zeker dat je helemaal niks vergeten bent!

Tip 2: regel de opleveringsschoonmaak

De opleveringsschoonmaak is iets wat veel mensen liever zelf doen, maar je kunt hier net zo goed een schoonmaak bedrijf voor inhuren. Dit maakt het veel makkelijker en overzichtelijker voor jou om straks voor de laatste keer de deur achter je dicht te doen!

Door de opleveringsschoonmaak uit te besteden bespaar je veel tijd en energie. Dit kan je bovendien veel beter gebruiken om jouw nieuwe huis in te richten en alle spullen te verhuizen! Zorg daarom op tijd dat je een schoonmaak bedrijf in de arm neemt om dit voor jou uit handen te nemen. Zij regelen alles voor jou! Van het dweilen van de vloer tot het eventueel slopen en opruimen van bouwstoffen en achterstallig werk.

Ook voor de schoonmaak van het nieuwe pand kan je een schoonmaakbedrijf inhuren. Net zoals het oude pand wordt opgeruimd voor de nieuwe huurder of koper, gebeurt dit ook bij het pand of de woning waar jij heen gaat verhuizen. Alles wordt voor jou uit handen genomen. Het enige waar jij je nog zorgen over hoeft te maken is het regelen van de verhuisdozen!

Ben jij van plan om te gaan verhuizen en ben je verantwoordelijk voor de opleveringsschoonmaak? Wacht dan niet langer en bel nu snel jouw schoonmaak bedrijf!