Hoe combineer je een coltrui?

0
796

Een klassieke coltrui is een van de meest veelzijdige stukken herenkleding die je kunt dragen. Het ziet er goed uit op zowel een ongedwongen als klassieke manier en kan worden gedragen bij heel veel verschillende soorten gelegenheden, afhankelijk van waarmee je het koppelt. U kunt ook variaties op deze klassieker vinden en uw eigen persoonlijke flair eraan toevoegen. Een geweldige manier om een coltrui aan te passen op uw stijl, is om de knoppen te wijzigen of de mouwen in te korten. Hier zijn enkele ideeën over hoe u dit of andere styling ideeën kunt uitvoeren.

Klassieke outfit

Een geweldige manier om een coltrui en jong en hip uit te laten zien, is om de kraag net boven een leuke jasje uit te laten komen. Dit geeft het een “onverzorgde” look die niet te anders is dan een casual outfit, maar het zal het er een beetje mooier en meer verfijnd uitzien. Om de kraag korter te maken, vouw dan gewoon de kraag een beetje om. Het ligt even aan hoe dik de coltrui is, maar vaak is dit prima te doen en past het de look goed aan. Je kunt ook proberen een extra stof aan de onderkant van je T-shirt te laten zien om de aandacht weg te halen van de coltrui. Denkt u hierbij maar aan een blouse onder de coltrui die u niet in uw broek stopt.

Stijlen

Voor een echt deftige look met de coltrui kunt u ook een zwarte of donkblauwe blazer over de coltrui dragen. Het ligt er aan naar wat voor een soort deftige samenkomst u gaat, maar een andere soort blazer kan vaak ook. Let er dan wel op dat u een grijze of zwarte coltrui aan doet. Een rode coltrui kan op zichzelf erg leuk zijn, maar met een oranje blazer gaat dit mis. Een coltrui mannen zijn er in veel verschillende soorten en maten waardoor en altijd wat wil bij zit.  Koop bijvoorbeeld een oversized coltrui die leuk staat op een gatenbroek . Zorg ervoor dat de twee stoffen van dezelfde dikte en kleur hebben. Er zijn veel manieren om een coltrui te dragen die al wat ouder is. Als je van plan bent om je coltrui toch te dragen , kun je de mouwen opstropen tot op je elle boog Dit maakt je shirt kleiner en geeft je armen een extra dimensie. Hierdoor valt de aandacht niet direct op de coltrui.