Verhuizen? Dit moet je hebben!

0
955

Verhuizen is leuk, vermoeiend en een lang proces. Aan de ene kant is het natuurlijk leuk omdat je enthousiast bent over je nieuwe woning, de inrichting en je meubels uitzoeken. Maar aan de andere kant is het ook best wel vermoeiend. Er moet vaak verbouwd worden en alles moet in dozen heen en weer gesleept worden. Ik ben zelf al heel vaak verhuisd en ben ergens achter gekomen: er zijn namelijk drie dingen die je MOET hebben in je nieuwe huis! En deze ‘must-haves’ heb ik voor jullie lezers op een rijtje gezet in deze blog. 

Heerlijk slapen 

Een van de dingen die iedereen doet en die iedereen belangrijk vindt, is slapen! Een goede nachtrust geeft je een beter humeur en meer energie, en goed slapen is dus heel belangrijk. Het is in je eigen belang, maar ook in het belang van de mensen om je heen (haha). De eerste must-have die ik daarom voor jullie op een rijtje heb gezet, is dan ook een goed bed. En als ik heel eerlijk ben is er maar een soort bed die écht aanzienlijk lekkerder slaapt dan andere bedden: een boxspring. Ik heb bij een van mijn vele verhuizingen besloten om mijn oude bed niet mee te nemen en een hele nieuwe boxspring te laten bezorgen. Dit scheelde zoveel verhuiswerk, want ik hoefde dat oude bed niet mee te slepen. En hoewel dat mijn eerste reden was, ben ik uiteindelijk om een andere reden heel blij dat ik dit gedaan heb: ik slaap namelijk sindsdien als een roosje! 

Heerlijk wakker worden 

Daarnaast vind ik het belangrijk om ’s ochtends even een momentje van ontspanning te nemen. Ook dit is voor mijn humeur heel goed en zorgt dat ik niet gelijk denk aan mijn werk, alle e-mails die ik moet beantwoorden en mijn eerste vergaderingen. Ik neem gewoon eerst heel even een momentje om wakker te worden! Dit heeft dan ook te maken met de tweede must-have voor je huis: een goed koffiezetapparaat. Een kopje warme koffie in de ochtend, en dan bij voorkeur een lekkere cappuccino, kan je namelijk zoveel rust en ontspanning geven! Ik heb een prachtig barista-apparaat gekocht en wil deze nooit meer kwijt. En tot slot is het ook leuk om als je visite hebt een prachtige latte macchiato te kunnen zetten. Dan zijn je gasten altijd onder de indruk!

Heerlijk thuiskomen

Tot slot vind ik het belangrijk om na een lange dag werken ook ontspannen thuis te komen. Voor mij houdt dit in dat ik weer in een zee van warmte terugkom uit mijn werk. Een echt thuiskomen gevoel moet ik hebben! En wat hiervoor echt perfect is, is als je op afstand al alle lichten, de verwarming en een muziekje aan kan zetten. Ik heb namelijk een hekel eraan om in een donker en koud huis thuis te komen, en ik denk dat veel mensen het hiermee eens zullen zijn. Je hebt heel veel verschillende elektronicamerken die dit aanbieden, soms krijg je het zelfs bij je elektriciteitsabonnement. Kijk dus even wat goed bij jou en je huis past, en schaf dit zeker aan als je gaat verhuizen.