Een dames blazer voor iedere gelegenheid

Bij een leuk jurkje denk je ten eerste instantie alleen maar aan de schoenen en de sieraden. Dat wil je uiteraard compleet hebben wanneer je je jurk wilt showen op een feest of een andere gelegenheid. Echter vergeten heel veel vrouwen nog een belangrijk aspect van de outfit, iets warms! Ja inderdaad, iets waar ik zelf ook vaak de mist mee in gaat. Dan wordt het avond en toch wat frisser maar je hebt dan geen jasje of vest wat bij je jurk past. Daarom ging ik opzoek naar een dames blazer die bij vele jurkjes past.

 

 

Het wordt mij moeilijk gemaakt

In de winkels zijn er geen dames blazer te vinden die aan mijn eisen voldoen. Ik wil namelijk wel een blazer die over mijn billen valt of in ieder geval tot halverwege mijn billen komt. Als ik in de winkels kijk, lijkt het wel een naveltruitje. Later vond ik in de winkel wel een langere blazer maar was de stof van zeer slechte kwaliteit dus dat hield ook op. Ik had in de winkels inmiddels al de hoop flink opgegeven. Op internet durfde ik ten eerste instantie niet maar ik had inmiddels geen andere keuze meer. Er staan wel duidelijke foto’s bij van dames die op dat moment de dames blazer aanhebben maar valt hij dan ook zo bij mij? Ik gaf het toch maar een kans. Ik kon niet anders.

 

 

Verbaasd over de mogelijkheden

Ik kwam na een korte zoektocht op een website terecht waar ze echt letterlijk alle modellen verkopen die je je maar kunt bedenken. Lang, kort, kleur, print en basic. Ik was opzoek naar het laatste, een basic blazer in de kleur zwart of donkerblauw, in deze kleuren zijn mijn meeste jurkjes. Ik was blijkbaar op het juiste moment aan het zoeken want er waren nog eens heel veel modellen in de sale. Ik besloot uiteindelijk 2 zwarte en een donkerblauwe te bestellen, dan pas ik ze thuis en kijk ik welke het beste zou staan. Het pakket werd al vlug en netjes bezorgd.

 

 

Keuzes maken is niet mijn beste kwaliteit

Al snel had ik ze alle 3 gepast en ze stonden allemaal erg mooi. Ik kon echt niet kiezen. Ze paste alle 3 bij verschillende jurkjes. Al kwam het financieel niet heel erg uit die maand, besloot ik toch om ze gewoon lekker allemaal te houden. Iedereen heeft gewoon een dames blazer nodig, zeker wanneer je dol bent op jurkjes dragen.

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie