Naast de Erasmusbrug ook vergaderen.

0
418

Rotterdam staat natuurlijk bekend om de Erasmusbrug, de kubuswoningen en noem maar op. Maar buiten dat je in Rotterdam lekker kan rondwandelen en veel kan ontdekken, of eventueel kan abseilen van de Euromast, heb je er ook genoeg plekken om te werken. Want soms wil je gewoon even uit jouw kantoor ontsnappen en op een nieuwe locatie wat werk gaan verrichten. Ook goed voor natuurlijk de creativiteit en het werktempo wat je gaat aannemen. 

Vergaderlocatie Rotterdam.

Ja het kopje zegt het al; vergaderlocatie Rotterdam. Een plek waar jij jouw werkvergaderingen kan houden in plaats van op jouw eigen kantoor. Je wilt natuurlijk jouw personeel stimuleren en je wilt een goede vergadering hebben. Ook wanneer je een brainstorm sessie organiseert, en je weet dat jouw kantoor even niet de stimulans en creativiteit biedt die je op dat moment nodig hebt, dan is een nieuwe locatie natuurlijk ideaal. Zonder dat je alles hoeft te verhuizen. Je neemt mee wat je nodig hebt; een laptop, pen en papier, en je kan zo beginnen. Wij weten zeker dat jouw team nieuwe ideeën ontdekt die je op jouw kantoor niet zomaar kan bedenken. Een nieuwe locatie kan namelijk wonderen doen en het is goed voor het opfrissen van het hoofd natuurlijk. Want je kijkt vaak genoeg al naar dezelfde muur, dus een andere muur is ook wel eens fijn.

Meer ontdekken dan normaal.

En wanneer je dan toch buiten de deur bent, kan een wandeling ook geen kwaad. Wat frisse lucht doet wonderen en kan je ook even jouw hoofd leeg maken, dat kan ook goed werken na een vergadering. Je hebt zoveel informatie gekregen dat een wandeling en wat frisse lucht je even terug op aarde kan zetten. Ook na een heftige brainstorm sessie, dan geeft een wandeling je ook een beetje rust. Want brainstormen is hard werken, en dan vooral voor jouw hersenen. Het is zwaarder dan de meeste mensen denken.

Een andere omgeving kan goed werken voor jou en jouw personeel. Nieuwe ideeën worden geboren en iedereen kan er met frisse moed weer tegen aan. En dan hoef je ook niet als geheel bedrijf te verhuizen, maar een dagje op een andere locatie kan al erg veel helpen. Heb jij hier ooit wel eens aan gedacht? Of ga je het een keer de kans geven? Het zal je verrassen hoe goed het werkt en hoe goed het voelt. Al is het voor een vergadering. Uitproberen kan nooit kwaad.