Tuinmeubelen hebben wel wat liefde nodig

Wanneer je tuinmeubelen het hele jaar door buiten staan, moet je ze af en toe een beetje verwennen. Borstel ze eens lekker schoon met een niet te harde borstel. Of zet de tuinslang er eens op om alle stof en vuil van het afgelopen jaar eraf te spoelen. Je kussens kun je verwennen door ze eens goed uit te kloppen of de hoezen te wassen. Het grote voordeel hiervan is dat je direct ziet of je toe bent aan nieuwe tuinmeubelen. Je bent immers intensief met ze bezig en ziet nu goed of de meubels nog stevig en mooi genoeg zijn.
Tuinmeubelen

Geen eer meer aan te behalen? Nieuwe halen!

Is je conclusie dat je tuinmeubelen hun mooiste of beste tijd hebben gehad? Dan wordt het tijd om je te gaan oriënteren op nieuwe meubelen voor in je tuin. De winterperiode is daar ideaal voor. Je hebt immers geen haast, want echt lekker “buiten-zit-weer” is het nu toch niet. Je kunt online veel tuinmeubelen vinden in alle soorten en maten. Zo kun je van het voorjaar genieten van je nieuwe meubelen, zonder je druk te hoeven maken over die oude meuk die er eerder stond.

Wat doe je met je oude tuinmeubelen?

Het is natuurlijk heel verleidelijk om de hele boel gewoon aan de weg te zetten wanneer het grof vuil wordt opgehaald. Maar zijn ze echt zó slecht? Kun je er misschien nog iemand anders blij mee maken? Je kunt proberen ze (voor een klein prijsje) te verkopen of je geeft ze weg aan iemand die ze goed kan gebruiken. Geef je ze weg? Zorg dan wel dat ze schoon zijn en dat eventuele mankementjes gemaakt zijn. Zo maak je iemand écht blij en kan jouw tuinset een tweede leven krijgen in een andere tuin.

Bestel je meubelen online

Sowieso is het handig om online je nieuwe tuinmeubelen uit te zoeken. Je kunt daar direct de beschrijvingen bij lezen en ook de afmetingen staan er goed bij. Maar om dan daarna naar de winkel te rijden om ze op te halen, dat is een beetje onzinnig. De kans is namelijk groot dat je de set niet eens in je auto krijgt. Wanneer je je meubelen online bestelt, worden ze bij je thuis bezorgd. Je kunt er dan voor kiezen om ze direct neer te zetten of om ze in de doos te laten tot het voorjaar. Zo blijven ze in ieder geval netjes!

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie