Vaderdag via de post

0
504

Zondag 14 juni is het zo ver: tijd om Vaderdag te vieren en onze liefste vaders, opa’s en andere belangrijke vaderfiguren in ons leven eens goed te verwennen. In deze blogpost geven wij u enkele tips en cadeau ideeën voor het ideale Vaderdag presentje. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de huidige beperkingen die u wellicht ondervindt vanwege de maatregelen omtrent het Covid-19 virus. U zult dus voornamelijk lezen over cadeaus die u via de post kunt versturen aan uw vader. Lees snel verder!

Online bestellen

U heeft nog ruim een week de tijd om een presentje te kopen bij een webwinkel. Dit is doorgaans voldoende tijd om uw pakket op tijd te laten afleveren bij uw vader. Zo weet u zeker dat uw vader het cadeau ook daadwerkelijk voor Vaderdag ontvangt. Er zijn verschillende online winkels te vinden die door geheel België leveren. U hoeft dus alleen het cadeau te bedenken dat bij uw vader past en de rest wijst zich vanzelf.

Een lekker drankje

Welke Vlaamse vader is er nu niet verzot op een drankje? Een pakket met heerlijke bieren of het geven van een goede fles wijn, cava of sterke drank is dan ook altijd een goed idee. Nu zult u wellicht denken: kan ik dit wel veilig online kopen? Jazeker! Niet alleen vindt u op het internet verschillende webwinkels welke dranken aanbieden. Ook zijn deze winkeliers gespecialiseerd in het veilig verzenden van uw alcoholische aankoop. Zo wordt uw cadeau altijd goed verpakt in de juiste verpakking, zoals bijvoorbeeld een wijndoos. Een bierpakket, een fles sterke drank of een fles wijn verzenden vormt met deze verpakkingsmethode geen enkel probleem. En u weet zeker dat de drank heelhuids wordt afgeleverd bij uw vader en in perfecte staat aankomt. Vergeet u niet een leuk kaartje met een persoonlijke boodschap mee te sturen? Dat maakt dit cadeau op afstand nog leuker voor uw vader.

Belgische bonbons

Ook onze geliefde delicatesse: de Belgische bonbon kunt u tegenwoordig ruimschoots online vinden. Bestel een lekkere doos bonbons of stel zelf een persoonlijke selectie samen voor uw vader op de website van uw favoriete chocolatier. Na de betaling, zal deze webwinkel het inpakken en verzenden van uw cadeau verder voor u verzorgen. Rekent u er maar op dat uw vader blij verrast is, wanneer hij deze persoonlijke attentie via de post heeft ontvangen.

Zo ziet u maar weer dat er ook op afstand voldoende mogelijkheden zijn om uw geliefde vader te verrassen tijdens Vaderdag – door slim gebruik te maken van ons postnetwerk.