Met een waterfles hoef je nooit zonder drinken te zitten

0
1021

Natuurlijk wil je niet zonder drinken zitten. Dat is ook niet nodig, want met een navulbare en duurzame waterfles kun je jouw favoriete drankje gemakkelijk meer naar werk of school nemen. Een duurzame waterfles is BPA-vrij, bevat geen schadelijke stoffen en is gemakkelijk schoon te maken. Heb je een navulbare waterfles voor onderweg gekocht? Dan heb je geen wegwerpflesjes meer nodig, want je kunt jouw waterfles telkens weer met lekker koud drinkwater vullen. Je draagt dus direct bij aan een beter milieu. In jouw herbruikbare fles kun je moeiteloos water, fruitwater of lekkere limonade meenemen. Deze flessen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Ongetwijfeld is er ook voor jou een perfecte fles.

Altijd de juiste waterfles

Ben je altijd onderweg? Dan is het belangrijk om even af te koelen en een moment rust te nemen. Heb je een isoleerfles gekocht? Dan heb je altijd koud water bij de hand. Dankzij de ruime opening van de isoleerfles kun je er, voor een extra boost, makkelijk ijsblokjes in doen. Voor wat extra pit kun je er fruit of kruiden aan toevoegen. Heb je een waterfles met fruitfilter gekocht? Dan kun je jouw water een fruitig smaakje geven door vers fruit toe te voegen. Je krijgt dan geen fruit of fruitrestjes in je mond, want de fles heeft een speciaal ontworpen grote opening. Bovendien zijn de doppen van drinkflessen zo ontworpen dat je ze met één hand open kunt maken. 

Jouw lunch blijf fris in een lunch box

Wil je jouw lunch meenemen naar je werk of naar school? In een lunch box blijft jouw lunch altijd lekker en fris. Natuurlijk kunnen lunch boxen tegen een stootje en sluiten ze goed af. De vrijwel onbreekbare lunch box kan in de vaatwasser. Bovendien zijn ze BPA vrij en licht van gewicht. De lunch box is leverbaar in verschillende maten, dus geschikt voor zowel kleine als grote eters. Ze kunnen kiezen uit diverse hippe kleurtjes.

Een handige lunch box met bakjes

In een lunch box met afsluitbare bakjes kun je zowel je dubbele boterham als je maaltijdsalade meenemen. Deze bakjes sluiten lekdicht af. Dankzij die bakjes kun je dus zowel boterhammen van vandaag als restjes van gisteren meenemen. Die bakjes zijn overigens ook handig als je gek bent op meal preppen. Je maakt dan één keer per week een aantal heerlijke maaltijden klaar. In de lunch box met bakjes kun je ze gemakkelijk mee naar school of naar je werk nemen.