Verveel je geen seconde met internet

0
790
internet

Het is bijna niet voor te stellen dat we vroeger geen internet hadden. Het speelt inmiddels zo een grote rol in ons leven dat het lijkt alsof het nooit anders is geweest. Toch hadden we 15 jaar geleden amper tot geen toegang tot het wereldwijde web. Onze tijdsbesteding zag er toen dus heel anders uit dan nu. Overal waar je tegenwoordig komt kan je online en dankzij onze smartphones en tablets check je razendsnel het laatste nieuws of binnengekomen berichtjes. Je hoeft je dus geen seconde meer te vervelen als je toegang hebt tot het internet.

De hele dag met je vrienden online

Vroeger, voor het internet tijdperk, moest je met de vaste telefoon je vrienden bellen om te checken of ze tijd hadden om af te spreken. Tegenwoordig stuur je razendsnel een appje en weet je direct wie beschikbaar is en wie niet af kan spreken. Sterker nog; ook als je niet fysiek met je vrienden af kan spreken kan je elkaar wel gewoon de hele dag spreken en volgen via whatsapp, skype en via allerlei social media kanalen. Je hoeft dankzij internet geen moment meer te missen van je vrienden. En jij kan hen ook op dezelfde manier de hele dag op de hoogte houden van je avonturen.

Check het laatste nieuws via internet

Nog een groot voordeel van de hele dag online zijn is dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws. Als er breaking news is kan je zelfs een zogenaamd push bericht ontvangen via internet, zodat je actief op de hoogte gehouden wordt van de laatste ontwikkelingen. Doordat je al het nieuws super snel op internet kan vinden kan je altijd meepraten over het laatste nieuws. Wees er alleen wel alert op dat je niet te maken krijgt met nepnieuws.

Lekker ontspannen met de beste games

Als je het laatste nieuws hebt gecheckt en je helemaal op de hoogte bent van het wel en wee van je vrienden is het natuurlijk heel relaxed om even via internet te gamen. Even candy crushen als je op de bus wacht of angry birds spelen in de trein. Van wat voor game je ook houdt, er is voor iedereen wel een leuk spel te vinden om de tijd mee te doden. Via internet vind je de leukste games die vaak nog gratis zijn ook! Zo zie je maar dat je je geen moment hoeft te vervelen als je online bent.